سخنگوی وزارت خارجه، می‌گوید: «صلح از اولویت‌ها است، صلح نیاز مردم افغانستان است و ما باید یک روزی به صلج برسیم. طبیعتأ از تلاش هر کشور استقبال می‌کنیم. امیدوار هستیم پاکستانی‌ها بخاطر کشانیدن طالبان به میز مذاکره این بار با دولت افغانستان رو راست و عملی کار بکند.»

مگرسخنی منطقی تر از این در مورد صلح از یک مقام حکومتی میتوان انتظار داشت؟ مخالفت ارگ با این گفته بخاطر این نیست که باید در این مورد باید با ارگ مشوره میشد. اگر چنین میبود سخنگوی غنی اینگونه حرف نمیزد.
: «میزبانی از یک گروهی که هنوز هم دست به خشونت می‌زند، خلاف تمام اصول و روابط میان کشورها است و توقع ما همین است که از گروه‌هایی که هنوز هراس‌افگن هستند و برای صلح تعهد ندارند به گونه‌یی میزبانی نشود که با تأسف در جنگ افغانستان از یک موقف صحبت بکنند.»

حتی یکبار هم شنیده اید که ارگ به قطر اعتراض کند که چرا از یک گروه هراس افگن میزبانی میکند؟ آیا با وجود اینکه غنی تمام تلاش خود را بکار گرفت تا روند صلح ناکام شود اعتراض نمود که امریکا نباید با طالبان گفتگو کند؟ این موضع ارگ نشانه مخالفت به تسریع روند صلح است. هرعقیده و کینه ای که از پاکستان داشته باشیم، آیا عقل سلیم نمیپذیرد که کشوری که از همه بیشتر روی طالبان نفوذ دارد و میتواند از این نفوذ برای استقرار یک صلح واقعی که بهبود روابط افغانستان و پاکستان بخشی مهمی از آن خواهد بود، رو راست" عمل کند، همین پاکستان است؟ "

کریم پاکزاد

منبع: افغان پیپر

۲ نظر

 اوضاع کشور دچار آشفتگی شدید بوده ، بویژه این وضعیت کشور را در پرتگاه کشانیده و‌همه چیز به بن بست رسیده است
دلیلش  همچنان بسیار واضح و روشن
ریس جمهور که در تقرری چوکیدار هم خود را ذیدخل بداند این مگر بن بست نیست

 امروز باورم شد که واقعن ما به بن بست ، رسیده ایم
ریس جمهور که میعاد خدمت آن به پایان رسیده ، به کدام حق و صلاحیت در عزل افراد ، برای خود حق قایل است
 

پاسخ شکایت

ولا گپ ها بخی خراب شده به گفته مردم عام (مردار شده)، او برادر تو به سخنگوی وزارت چی غرض، او بیچاره روزگار خود را از همانجا پیش میبرد، مشکل تو به وزیر است، نه با سخنگو.

 

پاسخ شکایت