- صلاح الدین ربانی و احمد ضیا مسعود حزب جمعیت را در انحصار گرفته اند.

- صلاح الدین خان نه فرمانده بوده در نقش سیاسی بزرگ را در کشور داشته

- هیچ کسی بی هوادار نمی باشه، یک چهار تا هوادار فیسبوکی اما این ملت نیست

- در میدان مبارزه معلوم میشه که کی کی را با خود دارد

- اگر اینها نفوس میداشتند والی بدخشان، بلخ ، سمنگان ووو را تعین میگردند.

 

۳ نظر

روبرداشت : فخرالدین قاریزاده

در بساط نکته دانان خود فروشی شرط نیست 

یا سخن دانسته گو ای مرد دانا یا خموش

«حافظ»

 

استاد فاقد حافظه تاریخی است و گپ امروز شان را فردا فراموش می‌کنند. امیدوارم مفاهیم "نظام" و "حکومت" را از هم تفکیک دهند که سخت در مغالطه قرار گرفته اند.

جمعیت اسلامی هیچ‌گاه مخالف نظام نبوده، بلکه موسس و حامي نظام سیاسی پسا طالباني در كشور می باشد. اما مخالفت سیاسی با حکومت‌ها یک اصل اساسی دموکراسی و نظام‌های سیاسی دموکراتیک است.

از آنجایکه جناب‌ شان در کنار یک حکومت نامشروع و بیرون شده از تقلب‌ گسترده و وحشتاک انتخاباتی قرار گرفته اند، با ادبیات استبدادی ارگ‌پسند صحبت می‌کنند.

جمعیت اسلامی قطعا مخالف صلح نبوده و نیست؛ اما نگاه‌هابه فرایند صلح و برنامه‌های حکومتی متفاوت است.

جمعیت اسلامی تاکید بر مشارکت همه جناح‌ها، احزاب سیاسی، جریان‌های اجتماعی و نهادهای مدنی و فرهنگی به اضافه‌ی جوانان و زنان در پروسه‌ی صلح دارد.

در پیوند به اصلاحات درون حزبی، نخستین بار صلاح‌الدین ربانی بود كه فراخوان داد تا مجمع عمومی( کنگره ) جمعیت اسلامی برگزار گردد که این پیام در مراسم افتتاح دفتر مرکزی جمعیت اسلامی نیز بار دیگر اعلان شد و تاكيد صورت گرفت.

اما آقايان که دست به دسیسه و کودتای درون حزبی زدند، با این اقدام شان عملا با برگزاری مجمع عمومی مخالفت نشان دادند. در سال‌های پسین نیز هر ازگاهی که صدای ایجاد اصلاحات بلند می‌شد، همین‌ها بودند که تهدیدهای امنیتی را برجسته می‌ساختند و از تدویر کنگره، جلوگیری می‌نمودند.

جمعیت اسلامی متعهد به برگزاری کنگره بوده/ است و بسیار به زودی این کار انجام خواهد شد.

آقای نور مدعی شد که از بهر پایان دادن به میراثی شدن قدرت به این تصمیم متوسل شده است.

مگر خالد نور پسر کدام موچی، تکسی‌ران و یا آموزگار گم‌نام این کشور است که در تشکیل هیأت مذاکره کننده وجود دارد؟

اگر دروغ نمی‌گوید، بفرماید بجای جگر گوشه‌ی نازنین‌اش، یک جوان دانش آموخته و آگاه‌ِ بیرون از خانواده‌ی خود را معرفی کند تا همه بدانند که استاد راست می‌گوید!

گپ دیگر اینکه : تمام رهبران سیاسی جهان از سنگر نظامی به رهبری احزاب سیاسی قدرت‌مند جهان نرسیده اند.

فرماندهی و سنگر نشینی در رشته‌بندی‌های علوم اجتماعی به حوزه‌ی نظامی تعلق می‌گیرد؛ اما رهبری حزب‌های سیاسی، دانش تخصصی‌یی سیاسی می‌خواهد.

رجب طیب اردوغان در ترکیه، نواز شریف، بی‌نظیر بوتو و پیشتر از آن ذوالفقار علی بوتو در پاکستان، نارندرا مودی در هندوستان و ده‌ها و صدها تن دیگر هیچ وقت از سنگر جنگ به رهبری احزاب  قدرت‌مند که داشتند/ دارند، نرسیده بودند.

پاسخ شکایت